+40 (0)721 210532

Produse
Toate CategoriileInchide

Termeni si conditii

Termeni și condiții Site-ul www.electromix.ro este deținut și administrat de S.C. Auto Tunning SRL- denumit în continuare “electromix.ro”, având următoarele date de identificare: CUI RO22471939, Reg. Com: J19/892/2007. Adresa: Str Principală, nr 366, localitate Racu, Județul Harghita, România. Tel.: 0721-210.532; E-mail: [email protected]

Solicităm Clienților noștri să citească cu atenție prezenții Termeni și Condiții care au fost întocmiți cu respectarea legislației în vigoare aplicabile.

Navigarea pe pagina site-ului www.electromix.ro urmată de comandă echivalează cu citirea și înțelegerea termenilor de mai jos de către orice Client.

Copyright

Întregul conținut al site-ului electromix.ro este proprietatea SC Auto Tunning SRL, și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea de către orice persoană, fără acordul SC Auto Tunning SRL, a elementelor de grafică Web, scripturi, programe, baze de date, imagini, text, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Raportarea cazurilor încălcării drepturilor de autor se poate face la adresa [email protected]

Politica de confidențialitate și Datele personale Datele tale personale vor fi folosite de electromix.ro și furnizorii săi exclusiv în scopul declarat al acestui site, respectiv: comerț on-line, furnizare de bunuri și servicii. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletine informative periodice, recomandări personalizate etc. 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, electromix.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de către Clienți, un membru al familiei acestora ori o persoană terță. Scopul colectării datelor este facturarea în vederea comerțului on-line și a furnizării de bunuri și servicii. Refuzul furnizării acestor date determină imposibilitatea onorării comenzilor.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Pentru crearea unui cont pe site-ul www.electromix.ro Clientul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă. Proprietarul poate refuza cererea de înregistrare în situațiile în care se constată că a furnizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform uzului normal. Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat și care expiră după o perioadă predefinită, pentru a putea beneficia de promoții sau oferte, este interzisă și va fi considerată o tentativă de fraudă. Proprietarul site-ului www.electromix.ro își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs. Pentru promoții bazate pe crearea unui nou cont de utilizator sau abonarea la newsletter este interzisă crearea de către un utilizator de conturi multiple false, pentru a beneficia de mai multe cupoane de reducere sau de o reducere cumulată mai mare decât cea comunicată. Electromix.ro își rezervă dreptul de a anula conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoției pentru aceste tentative de fraudă. Atunci cănd un Client își creează un cont pe www.electromix.ro, poate accepta primirea de newslettere și alerte din partea electromix.ro. Datele colectate cu privire la newslettere și alerte sunt confidențiale. Electromix.ro va putea selecta Clienții cărora le va trimite newslettere și alerte. Politică Anti-Spam: nu trimitem e-mailuri nesolicitate, nu cumpărăm și nu facem schimb de bază de date de e-mailuri.

Pentru a returna produse te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

  • 1. Citeste termenii si conditiile aflate mai jos in care se pot returna produsele

  • 2. Completeaza formularul de retur (trimiteti pe [email protected]) astepta sa fii contactat de colegii nostri

  • 3. Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur te rugam sa trimiti produsele prin intermediul unei firme de curierat fara ramburs la adresa indicata de colegii nostri in raspuns.

  • 4. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Exceptii:

Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

-Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate

-Produse ingrijire corporala (epilatoare, aparat de ras, aparat de tuns, etc.)

Produse achizitionate cu discount din cauza unor defecte estetice

-Produse carora le-a fost modificat sistemul de operare

-Produsele carora a fost folosite.

 Produse care se pot returna doar sigilate

Electrocasnicele mari frigorifice, masini se spalat, aragaze, incastrabile, hote, aparate de aer conditionat

  Produse de ingrijire si igiena;

Politica de returnare Potrivit prevederilor legale in vigoare „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.” Produsele care nu satisfac cerințele dumneavoastră, vor fi expediate înapoi la societatea comercială Auto Tunning SRL, Str Mogyoros Nr.10, Miercurea Ciuc, Jud. Harghita, pe propria cheltuială, împreună cu formularul de retur completat, formular ce îl găsiți pe siteul nostru. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate în forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate. După completarea formularului de retur (trimiteti pe [email protected]) , veți fi contactat de un reprezentant al societății noastre, care va confirma primirea formularului de retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită în maxim 30 de zile de la momentul recepționării coletului returnat. Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs (sau dacă este cazul, după confirmarea plății în avans de către bancă). Vă rugăm să păstrați dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamații, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor. 
Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, etc. Dacă produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare și nu poate fi văndut ca și produs nou sau, în cazul în care este într-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervăm dreptul de a refuza returul.

  • Reduceri
  • Produse de top