+40 (0)721 210532

Produse
Toate CategoriileInchide

Mai multe poze

Masina de spalat frontala SAMSUNG Crystal Blue WW12H8400EW/LE, 12kg, 1400rpm, A+++, alb

Fii primul care evalueaza acest produs.

Pret normal: 5.899,00 RON

Special Price 5.515,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Descriere pe scurt

PRODUS RESIGILAT, EXPUS IN MAGAZIN FARA AMBALAJ ORIGINAL


30 zile zero costuri
Credit module TBI Bank

201.04 Lei x 60 rate

Descriere

Detalii

Se deschide mai larg. Se descarcă mai uşor.
O maşină de spălat prevăzută cu o uşă pe întreaga lăţime, cu o balama metalică dublă care o deschide mai larg, pentru ca rufele să se încarce şi să se descarce mult mai uşor. Cadrul minim oferă posibilitatea asortării perfecte cu spaţii destinate unui stil de viaţă modern. Modelul translucid de culoarea cristalului albastru, creat de designul unic Crystal Gloss de la Samsung, foloseşte refracţia luminii pentru a crea un extraordinar spectru de culori.
Capacitate mare. Mai puţin timp pentru spălarea rufelor.
Capacitatea de încărcare extraordinară a maşinii de spălat Samsung WW8000, de 12 kg, permite spălarea unor cantităţi uriaşe de rufe într-o singură încărcătură. Dacă petreceţi mai puţin timp cu treburile casnice, vă puteţi bucura de acest preţios timp suplimentar numai pentru dvs.
Spălaţi la rece. Economisiţi energie.
Maşina de spălat Samsung vă ajută să economisiţi o cantitate uriaşă de energie spălând încărcături mari la temperaturi scăzute, prin utilizarea tehnologiei Eco Bubble™. Înainte de începerea ciclului normal, generatorul unic de bule intră în funcţiune. Acesta utilizează aerul şi apa pentru a genera bule care dizolvă şi activează detergentul, pentru ca acesta să pătrundă rapid în toate fibrele ţesăturii şi să elimine murdăria şi petele cu uşurinţă, spălând la fel de eficient în apa rece (15°C) ca şi în cea caldă cu programul Spălare super Eco. * Testat în conformitate cu IEC 60456-2010 / Încărcare la spălare 4 kg / Spălare la rece super Eco (WF80F5E5U4W) comparativ cu programul Bumbac 40°C fără Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot fi diferite.
Silenţios, rapid, eficient? Alegerea vă aparţine.
Cu Spălare Eco, Spălare rapidă sau Spălare silenţioasă, puteţi alege opţiunea care corespunde cel mai bine necesităţilor dvs. Dacă doriţi să reduceţi facturile la energie şi să fiţi prietenos cu mediul, alegeţi opţiunea Spălare Eco. Dacă vă grăbiţi să spălaţi rufele, Spălare Rapidă va rezolva problema. Dacă doarme copilul sau aveţi nevoie de puţină linişte, alegeţi opţiunea Spălare Silenţioasă. Acum, modul de spălare ales se potriveşte personalităţii şi stării dvs.
Mai puţin zgomot şi vibraţii reduse
Maşina de spălat WW8000 de la Samsung cu tehnologia avansată VRT Plus™ reduce zgomotul şi vibraţiile din timpul spălării. Sistemul tridimensional cu senzor de vibraţii oferit de tehnologia VRT Plus™ menţine tamburul perfect echilibrat, reducând la minimum zgomotul şi vibraţiile.
Curăţare la nivel de expert
Cele 6 cicluri speciale ale maşinii de spălat Samsung sunt programe de spălare concepute special pentru eliminarea diferitelor tipuri de murdărie şi pete greu de curăţat, fără niciun fel de cunoştinţe de specialitate sau setări complicate. Astfel, când hainele dvs. trebuie curăţate la un nivel care îl depăşeşte pe cel „normal”, este suficient să selectaţi ciclul special corespunzător. De exemplu, opţiunea „Grădinărit” va regla setările pentru curăţarea unor pete precum cele de iarbă şi noroi, iar ciclul „Gătit şi cină” va acţiona asupra semnelor neplăcute lăsate de alimente şi grăsime, care apar în mod inevitabil când aveţi treabă în bucătărie. Celelalte cicluri speciale includ „Îngrijire igienică”, „Sporturi active”, „Copii activi” şi „Pentru lucru şi de zi cu zi”, pentru ca, indiferent de ce vi se întâmplă, să arătaţi mereu bine!
Funcţionează inteligent. Îşi menţine tinereţea.
Motorul cu Digital Inverter al maşinii de spălat Samsung oferă o eficienţă energetică superioară, zgomot minim şi o performanţă de lungă durată. Acesta utilizează magneţi puternici pentru o funcţionare mai silenţioasă şi mai puternică, dar consumă mai puţină energie decât un motor universal. Prin eliminarea periilor care creează frecare şi uzură şi utilizând componente de înaltă calitate şi o tehnologie mecanică remarcabilă, acest motor furnizează o durabilitate excelentă, susţinută de garanţia de 10 ani care asigură o durată de viaţă lungă a maşinii de spălat.
Depanare uşoară
Noua maşină de spălat de la Samsung include sistemul Smart Check, pentru monitorizarea automată a erorilor. Acesta detectează şi diagnostichează problemele în stadiu incipient şi oferă soluţii rapide şi uşoare de depanare, prin intermediul unei aplicaţii pe smartphone. Astfel, economiseşte timpul necesar pentru căutarea manualului şi evită costurile şi neplăcerile cauzate de chemarea inutilă a tehnicienilor – precum şi facturile de reparaţii, care pot fi costisitoare.
Eco Drum Clean
Funcţia Eco Drum Clean menţine tamburul, diafragma şi hubloul curate şi igienice, utilizând apă fierbinte la un ciclu de rotire de mare viteză. Aşadar, este prietenoasă cu mediul şi economiseşte banii pentru detergent.
 
 

Caracteristici generale

Capacitate de spalare (kg) 12
Viteza de centrifugare (rpm) 1400
Clasa eficienta energetica A+++
Tip afisaj LCD color
Programe spalare Baby Care, Bedding, Cotton, Daily Wash, Delicates, Eco Drum Clean, Outdoor Care, Quick Wash, Rinse + Spin, Specialty Cycle, Super Eco Wash, Synthetics, Wool, Soak, Intensive Wash
Tehnologii si sisteme VRT-M (Sistem reducere vibratii/zgomot), EcoBubble Technology
Functii si optiuni Motor Digital Inverter - 10 ani garantie, Eco Drum Clean

Caracteristici tehnice

Consum energetic (kWh) 141/an
Consum de apa (l) 11.700/an
Diametru hublou (cm) 32

Garantie

Garantie de conformitate 2 ani
Garantie comerciala Conform certificatului de garantie emis de producator

Altele

Culoare Alb
Dimensiuni (L x A x I cm) 60.0 x 60.0 x 85.0

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Producator Samsung
Diagonala ecran (cm) Nu

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Masina de spalat frontala SAMSUNG Crystal Blue WW12H8400EW/LE, 12kg, 1400rpm, A+++, alb

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Price
Value
Quality
  • Reduceri
  • Produse de top