+40 (0)721 210532

Produse
Toate CategoriileInchide

Cum comand

Mai jos vei regăsi pașii necesari pentru efectuarea unei comenzi pe site-ul nostru:

După ce ți-ai ales produsul dorit, selectează cantitatea dorită, și apasă pe butonul “Adaugă în coș”. În colțul dreapta sus a paginii vei vede numărul produselor din coș, precum și valoarea totală a acestora.

După ce ai terminat cumpărăturile, apasă pe  “Coșul meu”, după care mergi la finalizare comandă.

Va trebui să completezi datele de facturare (doar câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii). În cazul în care adresa de livrare este diferită față de cea de facturare, bifează opțiunea “Livrați la o altă adresă?”, și completează datele de livrare.

Dacă vrei, în căsuța de “Mențiuni comandă” ne poți trimite un mesaj legat de comanda ta (întrebări legate de produs, livrare, etc.).

După ce ai completat datele de facturare și de livrare, pe partea dreaptă a ecranului verifici dacă conținutul coșului este corect (produsele selectate, cantitatea dorită, prețul final).

În cazul în care datele sunt corecte, selectează metoda de livrare (preluare personală din magazin, sau livrare prin curierat).

Ultimul pas înainte de a trimite comanda, este selectarea metodei de plată.

Selectează “Plată la destinație” dacă dorești să plătești comanda la curier, în momentul livrării (sau în magazin, dacă ai optat pentru preluarea comenzii dintr-una dintre magazinele noastre).

În cazul în care dorești să plătești în avans cu Ordin de plată, bifează această opțiune la metoda de plată. În acest caz te va contacta cineva de la noi în cel mai scurt timp, și îti va trimite factura proformă pe adresa de email menționată pe comandă. Produsele comandate vor fi considerate rezervate până când se efectuează plata facturii proforme. După ce s-a efectuat plata și banii au intrat în contul nostru, îți vom trimite marfa comandată la adresa menționată pe comandă.

În cazul în care ai și alte întrebări, îți stăm la dispoziție în email (pe [email protected]) sau pe telefon, la numerele din contact: http://back.electromix.ro/contact/

 

Echipa Electromix

  • Reduceri
  • Produse de top